Saturday, 20/4/2024 UTC+2
Tiszacsege
Szalagcímek:

„Gyűjtsd a táblát” turisztikai fotópályázat

images„Gyűjtsd a táblát” címmel húsvét hétfőn indult a Magyar Turizmus Zrt. kalandjátéka

 

2013. április 1-jén startol a Magyar Turizmus Zrt. kalandos fotópályázata „Gyűjtsd a táblát” címmel.
A játékkal a hazai turizmusért felelős cég a tavaszi „Ébredés” névre keresztelt kampányát szeretné támogatni, melynek fókuszában az aktív időtöltés, az öko- és falusi turizmus népszerűsítése áll.

 

„Gyűjtsd a táblát” – mit takar a név?
Természetjárás közben gyakran találkozunk érdekes településtáblákkal (például Hegyhátsál), védett területek tábláival (például Hortobágyi Nemzeti Park), útjelző, útbaigazító táblák (például Lillafüredi kisvasút). A játék célja, hogy a játékosok ezeket gyűjtsék össze – azaz fotózzák le -, és töltsék fel a jatek.itthon.hu oldalra.

 

A fotókat 2013. április 1-jén, 11 órától lehet feltölteni egészen május 15-én 12 óráig a Magyar Turizmus Zrt. hivatalos oldalán kialakított alkalmazás segítségével, mely április 1-jétől elérhető a jatek.itthon.hu címen.

 

A játékosok összesen 13 ajándékra tehetnek szert, többek között kalandpark, bobpálya és látogatóközpont belépőket, hajós kirándulást, kerékpártúrát, GPS-es kalandtúrát, nyerhetnek a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján. A szervezők arra is gondoltak, hogy a nyertesek családjukat vagy baráti körüket is magukkal vihessék az élményekben gazdag ajándék kirándulásra.

Két fődíj is gazdára talál majd, melyek a következők:
két főre szóló hosszú hétvége a szilvásváradi Szalajka Liget Hotel**** Superior és Apartmanházak jóvoltából, illetve szintén két főre szóló hosszú hétvége a szarvaskői Öko-Park Panzió, Kemping és Kalandpark felajánlásában.

 

A „Gyűjtsd a táblát” játék további felajánló partnerei:
Tisza-tavi Ökocentrum, Tisza-tavi Vízi Sétány, Robin KalandSziget, Eurostrand Kemping és Ifjúsági Tábor, Tapolcai-tavasbarlang, Levendula Ház, Zamárdi Kalandpark, Balatonfűzfői Balatoni Bob.

images



MEGNÉZTE: 155 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás