Friday, 29/3/2024 UTC+1
Tiszacsege
Szalagcímek:

Idősek Napja

Tiszacsegén is ünnepelték az időskorúakat. Városunk Önkormányzata és a Tiszacsegei Idősek Klubja szervezésében a szombati nap kellemes programokkal szolgált a nyugdíjasoknak. Délután két órától várták az érdeklődőket a Művelődési Otthonban, s akik igényelték, azokat a Patás Pajtás Lovas Udvar szállította Pusztabusszal a helyszínre.

_DSC1891

Szilágyi Sándor polgármester köszönti a vendégeket

A rendezvényt Szilágyi Sándor Tiszacsege Város polgármestere nyitotta meg üdvözlő beszédével, majd megkérte a szintén jelen lévő Bodó Sándor Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnökét, hogy köszöntse a város szép korú lakosságát. Elnök úr a kedves szavak mellett kedves gesztussal is készült és a késő délutáni uzsonnához borfelajánlásával járult hozzá. A nyugdíjasokat Czető Norbert református lelkész úr is üdvözölte, aki éppen egy ötven éves házassági évforduló alkalmából tartott házassági eskü megerősítéséről érkezett. Ezzel a nemes eseménnyel egybekötve köszöntötte az időseket.

_DSC1889

 

A műsor a helyi tehetséges előadók és csoportok produkcióival folytatódott. Medve Flóra alsó tagozatos kislány verset mondott, majd Tiszacsege legszebb hangú énekesnője, Simon Linda énekelt az eseményhez illő magyar operetteket. Ezután következett a Fekete István Általános Iskola és Bóbita Óvoda Mazsorett Csoport táncbemutatója, majd a Nyugdíjas Tűzoltó Dalárda, akik kérték, hogy közösen énekeljék velük a nyugdíjas dalt. Ezután a Hagyományőrző Néptánc Együttes, az Őszirózsa Népdalkör és a Háromrózsa tánccsoport következett.

A nap sztárvendége Aradszki László volt, aki slágerdalai között természetesen a „Nem csak a húsz éveseké a világ” című dalt is előadta.

 

Fotók a rendezvényről:




MEGNÉZTE: 586 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás