Friday, 19/4/2024 UTC+2
Tiszacsege
Szalagcímek:

Pétegisz Nonprofit Zrt – Sajtóközlemény

PÉTEGISZ NONPROFIT ZRT SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

PÉTEGISZ NONPROFIT ZRT FOGLALKOZTATÁST TÁMOGATÓ FEJLESZTÉSE

 

A PÉTEGISZ NONPROFIT ZRT sikeres pályázatot nyújtott be az új Széchenyi Terv keretében a TÁMOP 6.2.4.B-12/2-2014-0001 kódszámú „Struktúraváltáshoz kapcsolódó képzést és foglalkozást támogató fejlesztés”című pályázati kiírásra. Az elnyert, közel 50 millió forint 100%-s támogatási intenzitású.

 

A konstrukció alapvető célja az egészségügyi ellátórendszer hatékony működéséhez szükséges humánerőforrás biztosításához való hozzájárulás, figyelemmel az ágazati fejlesztésekre, valamint a Semmelweis Tervben foglalt egészségügyi struktúra-átalakításra. Ezt a célt elősegítheti egy olyan középtávú, foglalkoztatást támogató program elindítása, amely az egészségügyi intézményeknek nyújt átmeneti bértámogatást a hiányzó vagy az új funkciókhoz illeszkedő orvosi, szakdolgozói kapacitások biztosítása érdekében.

 

PÉTEGISZ Nonprofit Zrt. kedvezményezett volt a TIOP-2.1.2.-08/1-2009-0002 kódszámú pályázat keretében, melynek során létrejött a kistérségi járóbeteg szakrendelő. A szakrendelő 2011. óta működik. A pályázatból finanszírozott munkaerő jelenleg is rendelkezésre áll. A pályázati támogatás az ellátás minőségének színvonalához akképpen járul hozzá, hogy így felszabadulnak azok a saját források, amiket a fenti munkaerő állomány díjazására, bérére fordítottunk volna és azt a Járóbeteg Szakellátó Központ likviditási nehézségeinek megoldására tudjuk fordítani. A projektből finanszírozott munkaerő biztosítja a Járóbeteg Szakellátó Központ hosszú távú működési lehetőségeit, hozzájárul a betegellátás zavartalan lebonyolításához.

 

 



MEGNÉZTE: 108 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás