Thursday, 24/5/2018 | : : CEST+2
Tiszacsege

Fonyódligeti üdülési lehetőség

Fonyódligeti üdülési lehetőség

Fonyód-ligeti üdülési lehetőség

Környezet: Az üdülőtől kb. 2 percnyi sétával érünk le a partra, ahol kezdődik a Fonyód-ligeti szabad strand, itt ajándéküzletek, éttermek, különböző kölcsönzők – kerékpár, vízi bicikli, kismotor – található. Tiszta, szép partszakasz, szemben gyönyörű kilátással az északi partra, Badacsonyra. A víz minősége az elmúlt években kifogástalan volt, a lassan mélyülő meder miatt a pici gyermekek számára is biztonságosan használható. A déli parton, illetve az üdülő közvetlen környezetében – Fonyódon, Balatonbogláron, Balatonlellén – egész nyáron, minden korosztály számár érdekes szórakoztató programok, zenei események és kulturális fesztiválok zajlanak. Rossz idő esetén számtalan kirándulási lehetőség van a környéken, mint pl. Badacsony a katamaránnal vagy kishajóval, Keszthely, mint a Balaton egyik legszebb városa látnivalóival, Siófok a fiatalos programjaival, a Zamárdi kalandpark, a Kis-Balaton sajátos madár és élővilágával, stb. Az üdülő szomszédságában található egy ABC bolt, és a környező közeli településeken szinte minden élelmiszer láncnak van már üzlete.

Megközelíthetőség: Vasúttal – Fonyód-liget megállóhelynél leszállva gyalog kb. 2 percre található az üdülő. Autóbusszal illetve személygépkocsival az M7 autópályáról Balatonboglár-dél, Ordacsehi lehajtónál elhagyva az autópályát a Balaton irányába, a 70-es úton balra a 145-ös km-t jelző tábláig. Fonyód-ligetet jelző táblánál jobbra a Niklai utca, az első üdülő jobb oldalon. Az üdülő területére személygépkocsival be szabad hajtani és ott biztonságosan parkolni lehet.

Szállás típusok :            

4 db faház apartman      5 fő/apartman férőhely

4 db kőház apartman     4 fő/apartman férőhely

Gyermeküdülő                7 szoba (38 fő) férőhely

Kőház apartman: Az apartmanokban két külön álló ágy és egy francia ággyá alakítható ülőgarnitúra található, egy légtérben. Saját mini konyhája van, 4 főre tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel felszerelve. Minden apartmannak saját vizesblokkja van, ahol zuhanyzó tálca, mosdó és WC található egy helyen. Az apartmanok nem pótágyazhatóak, maximális férőhelye felnőttekkel 4 fő.

Faház apartman: A faházakban 1 db kétszemélyes és 1 db egy személyes heverő, valamint 1 db 2 személyes ággyá alakítható ülőgarnitúra található. Az ágyak egy légtérben találhatók, nem belső ajtóval zártan, csupán válaszfalak különítik el a helységeket. Saját mini konyha, eszközökkel felszerelve. Vizesblokk a faházon belül található, zuhanyzó, mosdó, és WC. Minden faháznak van egy bejárat előtti, külső teraszrésze, ahol asztal és székek találhatóak igényelt létszámnak megfelelően.

Gyermeküdülő: A gyermeküdülő szobáinak kialakításával – 1 db 4 ágyas, 1 db 5 ágyas, 1 db 7 ágyas, valamint 2 db 11 ágyas – mintegy 38 fő elhelyezésére alkalmas szállás nyújtható. A szobák egy közös nagy előtérből nyílnak. A szálláshoz külső, külön-külön fiú-lány WC-k és mosdók, tusolók tartoznak közvetlenül egymás mellett. A szállás önellátással, étkezés nélkül vehető igénybe. 60 méterre étterem található, ahol keddi nap kivételével menüfoglalás is van.

SZÁLLÁSHELY ÁRAK, FOGLALÁSI FELTÉTELEK:

Tulajdonos település (Tiszacsege, Egyek, Polgár) lakosai részére:

Faházak: 8.000.- Ft/ház/nap Kőházak: 9.000.- Ft/ház/nap      Gyereküdülő: 900.- Ft/fő/nap

 

Nem tulajdonos település lakosai részére: Faházak: 9.000.- Ft/ház/nap          Kőházak: 10.000.- Ft/ház/nap

Gyereküdülő: egy éjszaka esetén: 2.000.- Ft/fő/nap

kettő vagy több éjszaka esetén: 1.500.- Ft/fő/nap

18 éven felüli személyeknek napi 360.- forint idegenforgalmi adót kell fizetni.

 

Foglalást az alábbi elérhetőségen lehet jelezni:

Zsólyominé Gyenes Anikó +36/30-374-7501, 52/588-408; zsomolyi@tiszacsege.hu

Foglalás után visszaigazolást küldünk a megrendelőnek, amely aláírásával egy időben foglalót kell utalni mely a fizetendő összeg 20 %-a, a fenn maradó összeget pedig megérkezéskor a szálláson kérjük. Turnusok nincsenek, amikorra van időpont, akkorra be lehet jelentkezni egyéni igények szerint. A részvételi díj OTP SZÉP kártyával, valamint MKB SZÉP kártyával is fizethető.49%
Értékelés
MEGNÉZTE: 1535 látogató

Online lista

3 látogató van online
2 vendég, 1 bots

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.