Kiss Péter - országos és nemzetközi sikerek

Kiss Péter

Február 15-én birkózóink megkezdték az országos és nemzetközi versenyeken való részvételt, amikor is Szigetszentmiklósra utaztunk. A városi sportcsarnokban rendezték meg az U23-as Szabadfogású Magyar Bajnokságot, melynek tétje a varsói Európa Bajnokságon való részvétel volt. A nagyon erős mezőnyben egyesületünket a Kiss testvérek (Kiss Péter és Kiss Sándor) képviselték, mindketten a 61 kg-os súlycsoportban. A junior korosztályú (18 éves) KISS PÉTER szenzációs birkózással a 3. helyezést érte el és így felállhatott a dobogóra.

Február 28-án Nemzetközi Válogatóversenyen vettünk részt Kecskeméten, amelyet a felnőtt korosztály számára rendeztek a csodálatos Messzi István Sportcsarnokban. A magyar mezőnyt finn, szlovák, szerb, lengyel, brit, iráni és német birkózók egészítették ki, akik 8 súlycsoportban küzdöttek (a magyarok a későbbi válogatottságért). Egyesületünkből 3 birkózó (Kiss Péter, Kiss Sándor és Várnai Gergő) lépett szőnyegre. KISS PÉTER a felnőttek között is megállta a helyét, ötletes birkózással nagy izgalmakat okozva, a 3. helyen ismét a dobogóra állhatott.

Földi Vivien - március 14. Budapest

Bari Mónika és Földi Vivien

Március 14-én Budapestre utaztunk. A Pestszentimrei Sportkastélyban Lány Diákolimpián vettünk részt, ahol közel 200 általános iskolás birkózólány között két tiszacsegei is harcba szállt a diákolimpiai bajnoki cím elnyeréséért. A lányok nagyszerű birkózással az elődöntőig meneteltek. Sajnos a cím elnyerése nem sikerült, de így is szépen helytálltak, hiszen serdülő 46 kg-ban Földi Vivien 2. helyezést, míg Bari Mónika a 3. helyezetést érte el.
Gratulálunk az elért nagyszerű eredményekhez és sok sikert kívánunk az elkövetkező versenyekhez!