Gyermekkorunkban tátott szájjal bámultuk a csegei felnőtt labdarúgókat. Ábrándoztunk róla, hogy egyszer mi is a nagycsapatban játszhattunk. Serdülőként irigykedve néztük, hogy a profik milyen körülmények között focizhatnak. Gondolva arra, hogy milyen lehet egy hiper-szuper stadionban pályára lépni.

Felnőttként túl sok-sok csegei nagycsapat meccsén azt hittük ez a csúcs. De jött 2017! Tiszacsege VSE benevezett a HBM megyekupára, ahol Görbeházán és Hosszúpályin túljutva bejutottunk a kupa elődöntőjébe. A döntőbe jutásért, Sárrétudvari nagyfalatnak bizonyult, így a harmadik helyért csaptunk össze a megye II idei bajnokával Vámospérccsel. A számunkra ámulattal és irigységgel figyelt profik pályáján a NAGYERDEI STADIONBAN. 2017. 06. 11.-e a derbi napja, ennyire izgalommal talán nem vártunk még semmit. Nagyszerű körülmények között hatalmas szurkolótáborral a hátunk mögött feszültünk neki a bajnokcsapatnak. A lelátón tiszacsegei futball szeretők apraja-nagyja. A szenzációs szurkolás sem segített sajnos a végjátékban kapott góllal kikaptunk 1-0-ra, bár a csapat mindent megtett a jó eredményért. Hatalmas élmény volt számunkra ez a nap, még úgyis, hogy nem sikerült nyernünk.

Gyermek és serdülőkori álmunk teljesült be azzal, hogy megtapasztalhattuk milyen lehet a profik élete. Leírhatatlan az az érzés, amit átéltünk. Köszönet a szenzációs szurkoló táborunknak és annak a sok-sok embernek, akik lehetővé tették, hogy ide eljuthattunk. VISSZATÉRÜNK NAGYERDŐ!