Tuesday, 19/3/2024 UTC+1
Tiszacsege

Tekerj otthonról hazáig!

A Pesti Fiatalokért Egyesület (székhely: 1077, Budapest Damjanich utca 30. 1. em. 2/B, nyilvántartási szám: 01-02-0016764) nevében egy hiánypótló eseményt szervezünk, amellyel egyszerre kívánjuk a hazafias nevelést, a nemzettudat erősítését, a nemzeti összetartozást és az egészséges életmódra, a sportra nevelést megvalósítani egy közösségi élményen keresztül.

Kárpát-medencében élő magyar fiatalokként a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából a generációk közötti együttműködéssel kívánjuk kifejezni, hogy bárhol is éljünk a Kárpát-medencében, Budapest fővároshoz távol vagy közel, számíthatunk egymásra.

A „Magyarok – Egymásért” Tekerj otthonról hazáig! emléktúránkkal az Ön települését is érintjük, ezért ez alábbiakban szeretném a programunkat a figyelmébe ajánlani illetőleg a segítségét kérni.

A túra több városból indul, különböző időpontokban, de minden biciklis csapat június 4-én a Nemzeti Összetartozás Napján érkezik meg a fővárosba. Az útvonal szerint érintett városokból is indulnak kerékpárosok, akik csatlakoznak az indulókhoz, így közösen érkezünk meg a célba, a Nemzeti Múzeum kertjébe, amely a magyar nemzet történelmének, a Nemzeti Összetartozás Napjának emblematikus helyszíne.

A program alábbi linken keresztül elérhető honlapján további részleteket is talál: http://otthonrolhaza.hu/

A kerékpártúra az Önök településén is áthalad, így hálásan megköszönnénk a segítségüket, ha a jelen üzenetem mellékleteként csatolva küldött plakát népszerűsítésében, a kerékpárosokat esetleges kitelepüléssel, némi üdítővel, vízzel esetleg kis ellátmánnyal (pogácsák, sós sütemények, szendvicsek) frissítő ponttal várnák. A legtöbbet természetesen az jelentené, ha a biciklisek buzdítást kapnak a település lakóitól.

A kerékpárosokat egy stáb is elkíséri, akik folyamatosan tájékoztatást adnak a biciklisek helyzetéről, így viszonylag pontosan tudjuk jelezni a kontingens érkezését. A program során elő és utó kommunikáció a szociális média felületeken és a weblapon keresztül történik. Az eseményről online és print cikkek, fotógalériák, és videós anyagok teszik színesebbé és szélesebb körben ismertté a biciklitúrát, valamint hozzájárulásuk esetén az Önök települését is.

Bízom benne, hogy a „Magyarok – Egymásért” Tekerj otthonról hazáig! emlék kerékpártúra felkeltette érdeklődését.

Vincze Emília elnök



MEGNÉZTE: 227 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás