Tuesday, 24/5/2022 UTC+2
Tiszacsege
 • Délibáb vendégház – Egyek

  Elhelyezkedését tekintve a puszta szívében, a Hortobágyi -halastavak, a Tisza-tó és a világörökségi műemlékek közelében, a parkerdő hatalmas fáinak árnyékában található. E csodavilágba várja vendégeit a Délibáb Vendégház.

  Tovább
 • RetroLak
  RetroLak

  Tiszacsege üdülőfalujában, nyugodt, csendes zsákutcában, a termálfürdőhöz kényelmes sétával 10 percre, az élő Tiszától 15 percre található fűthető üdülőházunk, amely akár 8 fő kényelmes elhelyezését is biztosítja.

  Tovább
 • Rózsakert Panzió
  Rózsakert Panzió

  A város központjában 1,5km-re a termálfürdőtől,2km-re a Tiszától található elegáns magas színvonalú szálláshely.

  Tovább
 • Ibolya Falak

  Üdülési lehetőség május 1-október 1-ig. Mi a sokadikok vagyunk, ezért jobban igyekszünk a vendégek kedvében járni! Járt már Tiszacsegén? Ha még nem akkor látogasson el településünkre! A tájjellegű ételek mellett csend, nyugalom, gyógyfürdőzési-, kerékpározási-, kirándulási-, lovaglási-, horgászási lehetőség, este pedig a Fürdő szomszédságában található Ibolya Falak várja a vendégeket!

  Tovább
 • Vénusz Üdülő Centrum
  Vénusz Üdülő Centrum

  Tulajdonos Kecsege 2000 Bt. (vezető: Tóth Zoltán) Cím 4066 Tiszacsege, Zátony V. u. 35 Elhelyezkedés üdülőövezet E-mail kecsege2000@gmail.com Telefonszám 06-52/373-299; 06-30/229-6039 Szálláshely típusa üdülőház Osztályba sorolás II. osztály Célcsoport családok, baráti társaságok Nyitva tartási időszak egész évben Férőhely/szobaszám 14 fő / 7 szoba Étkezési szolgáltatás önellátás Árak 8000 HUF/fő/éj Fizetési…

  Tovább
 • Tavasz Házikó

  Csendes családias környezet várja a pihenni vágyó vendégeket. Zárt parkoló adott.

  Tovább
 • Peca-Lak

  Közvetlen a Tisza-parton, 15m-re az élő folyótól, kiépített stéggel, horgászati lehetőséggel várják a pihenni vágyókat.

  Tovább
 • Holdfény Camping

  A termálstrand szomszédságában található, ligetes zöld terület. Sátor, lakókocsi, lakóautó fogadása. Faházak és bodegák is rendelkezésre állnak szállásként.

  Tovább
 • Éva Ház

  A szálláshely az üdülőövezetben, a gyógyfürdőtől 1,5 km-re, A Tisza parttól mintegy 2,5 km távolságra található. Zöld övezetben, légkondicionált szobákkal biztosítja a kellemes pihenést.

  Tovább
 • Diósi Dénesné vendégháza

  Száz éves, korhűen felújított parasztház. A ház a fő út mellett, a gyógyfürdőtől és a város központjától 1 km-en belül van, csöndes, nyugodt helyen. 2 szoba, konyha, étkező, előszoba, fürdőszoba, fedett terasz. Gázmelegítős fürdőszoba, cserépkályha, teljesen felszerelt konyha. Táj jellegű vályogház, karbantartott füves udvar.

  Tovább

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Skip to content