Wednesday, 27/10/2021 UTC+2
Tiszacsege
 • Délibáb vendégház – Egyek

  Elhelyezkedését tekintve a puszta szívében, a Hortobágyi -halastavak, a Tisza-tó és a világörökségi műemlékek közelében, a parkerdő hatalmas fáinak árnyékában található. E csodavilágba várja vendégeit a Délibáb Vendégház.

  Tovább
 • RetroLak
  RetroLak

  Tiszacsege üdülőfalujában, nyugodt, csendes zsákutcában, a termálfürdőhöz kényelmes sétával 10 percre, az élő Tiszától 15 percre található fűthető üdülőházunk, amely akár 8 fő kényelmes elhelyezését is biztosítja.

  Tovább
 • Rózsakert Panzió
  Rózsakert Panzió

  A város központjában 1,5km-re a termálfürdőtől,2km-re a Tiszától található elegáns magas színvonalú szálláshely.

  Tovább
 • Ibolya Falak

  Üdülési lehetőség május 1-október 1-ig. Mi a sokadikok vagyunk, ezért jobban igyekszünk a vendégek kedvében járni! Járt már Tiszacsegén? Ha még nem akkor látogasson el településünkre! A tájjellegű ételek mellett csend, nyugalom, gyógyfürdőzési-, kerékpározási-, kirándulási-, lovaglási-, horgászási lehetőség, este pedig a Fürdő szomszédságában található Ibolya Falak várja a vendégeket!

  Tovább
 • Vénusz Üdülő Centrum

  Gyermekbarát környezet. Zárt parkoló, kirándulás, horgászat és vadászat lehetősége. Az üdülőcentrumban 2 vendégház található, melyek 14 fő befogadására alkalmasak. Házat adunk ki, nem szobát. Elsősorban családok, baráti társaságok részére ajánljuk. Zárt udvaron, botanikus környezetben lehetőség van röplabdázni, focizni, bográcsozni, kemencézni, grillezni, tárcsalapon sütni.

  Tovább
 • Tavasz Házikó

  Csendes családias környezet várja a pihenni vágyó vendégeket. Zárt parkoló adott.

  Tovább
 • Peca-Lak

  Közvetlen a Tisza-parton, 15m-re az élő folyótól, kiépített stéggel, horgászati lehetőséggel várják a pihenni vágyókat.

  Tovább
 • Holdfény Camping

  A termálstrand szomszédságában található, ligetes zöld terület. Sátor, lakókocsi, lakóautó fogadása. Faházak és bodegák is rendelkezésre állnak szállásként.

  Tovább
 • Éva Ház

  A szálláshely az üdülőövezetben, a gyógyfürdőtől 1,5 km-re, A Tisza parttól mintegy 2,5 km távolságra található. Zöld övezetben, légkondicionált szobákkal biztosítja a kellemes pihenést.

  Tovább
 • Diósi Dénesné vendégháza

  Száz éves, korhűen felújított parasztház. A ház a fő út mellett, a gyógyfürdőtől és a város központjától 1 km-en belül van, csöndes, nyugodt helyen. 2 szoba, konyha, étkező, előszoba, fürdőszoba, fedett terasz. Gázmelegítős fürdőszoba, cserépkályha, teljesen felszerelt konyha. Táj jellegű vályogház, karbantartott füves udvar.

  Tovább

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.