Monday, 17/6/2024 UTC+2
Tiszacsege
Szalagcímek:

Abidisz Haus

Magunkról

2024-ben nagy álmunkat megvalósítva sikerült megnyitnunk a varázslatos Tisza-tó, Magyarország második legnagyobb tava mellett és a Hortobágyi Nemzeti Park északnyugati kapujában található Tiszacsegén magánszállashelyünket „Abidisz Haus” néven.

20 évvel ezelőtt jártam itt, és azonnal megfogott ez a varázslatos légkör, már ekkor eldöntöttem, hogy itt fogok egyszer egy vendéglátó egységet gondozni, nagy reményekkel és húsz évvel később most jött el ez a pillanat.

Minden nap arra törekszünk, hogy vendégeink egy valóban pihentető és felejthetetlen nyaralást töltsenek el nálunk, családommal együtt szeretnénk gondoskodni arról, hogy jól érezzék itt magukat, hiszen a vendég a mindennapi motivációnk, ösztönzésünk, hogy maradandó nyaralást kínáljunk családias légkörben, melyre az ember szívesen gondol vissza és beszél róla.

Várjuk önöket dézsafürdővel, infraszaunával, bográcsozási lehetőséggel, valamint elektromos rollereinkkel, melyekkel bejárhatják a csodálatos Tisza partját.

Akár 8 fő részére, két szinten, több család, baráti társaságok, de természetesen pároknak vagy egyedül utazóknak is tudunk igényes szállást biztosítani.

Tiszacsege üdülőfalujában, csendes nyugodt környezetben, a Tisza-part és a termálfürdő szomszédságában.

Elérhetőség

Abidisz Haus

4066 Tiszacsege, Gárdonyi Géza utca 4.

Tel: 0620/396-5017, 0620/232-2326

E-mail: abidiszhaus@gmail.comMEGNÉZTE: 120 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás