Friday, 29/3/2024 UTC+1
Tiszacsege
Szalagcímek:

Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program

TISZTELT TISZACSEGEI LAKOSOK!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal településünkön önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2015. október 10-től 2015. november 30-ig. A Miben élünk? – Lakásviszonyok, 2015 című felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma: 2008. Az összeírás átfogóan vizsgálja a háztartások lakáshelyzetét, a lakóépületek minőségét, felújítását, a háztartások lakással való elégedettségét, költözéseit és lakásváltoztatási terveit.

 

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft. igazolvánnyal illetve megbízólevéllel ellátott kérdezői végzik. A felmérésben részt vevő háztartások címét véletlenszerűen választottuk ki, az e háztartásokban élők számára a válaszadás önkéntes.

 

Az adatfelvétel kizárólag statisztikai célból történik, az adatok csak összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járnak el.

A lakosság részére munkanapokon 8.00 és 16.30 óra között a 06 80 200 766 telefonszámon és a mibenelunk@ksh.hu e-mail címen adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtések módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

Tisztelettel: Szilágyi Sándor polgármester



MEGNÉZTE: 99 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás