Sunday, 25/9/2022 UTC+2
Tiszacsege

Segítünk a védőoltás regisztrációjában

A védőoltás regisztrációjának menete: Az oltás iránti igényt a https://vakcinainfo.gov.hu/ honlapon lehet jelezni, regisztráció útján. 

Szükséges adatok: Név; Lakcím; Életkor; Email; Telefon; Tajszám; regisztráció után e-mailben kapnak tájékoztatást.

Az elektronikus regisztrációhoz szükség van egy működő e-mail címre. A megadott e-mailre érkezik minden fontos tájékoztató!

A Szolgáltató Csarnokban önkormányzatunk segítséget nyújt a regisztrációhoz. Igény esetén kérjük keressék Kapus Lajosné Ibolyát. 

A 60 év feletti nyugdíjasok a nyugdíjfolyósítótól kapnak a védőoltás regisztrációhoz szükséges űrlapot. Rontás, vagy elvesztés esetén is ott kell másikat igényelni.

A védőoltás Magyarországon önkéntes és ingyenes. A védőoltások beadása oltási terv alapján történik a kijelölt oltópontokon.

Az engedélyezett vakcina/vakcinák típusától is függ majd, hogy hány oltásból áll az oltási sorozat, illetve meddig tart a védettség. A jelenleg alkalmazott vakcinából két oltás szükséges. Az oltóponton az első oltás alkalmával mindenki tájékoztatást kap arról is, hogy mikor kell a második oltást megkapnia.

Fontos tudni, hogy az oltás sorrendjét nem a jelentkezés időpontja, hanem a védekezésben részt vevők elsőbbsége és a veszélyeztetettség mértéke határozza majd meg. Elsőbbséget élveznek az egészségügyi dolgozók és az idősebbek.

Tiszacsege Város ÖnkormányzataMEGNÉZTE: 593 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás