Wednesday, 21/4/2021 UTC+2
Tiszacsege

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatója

Tisztelt Lakosság!

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatta Önkormányzatunkat, hogy a településünkön — néhány magántulajdonban lévő ingatlannál — a közüzemi vízellátás mennyiségi csökkentését, illetve a vízszolgáltatás felfüggesztését tervezi.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. adatai szerint a lakosok egy része vízdíj fizetési hajlandósága az elmúlt időszakban sokat romlott. Néhány fogyasztó jelentős összegű tartozást halmozott fel a céggel szemben, annak ellenére, hogy a tartósan nem fizető ügyfelek részére már több felszólító levél is érkezett.

Az érintett fogyasztók ingatlanjain a közüzemi vízellátás mennyiségi csökkentését, illetve a vízszolgáltatás felfüggesztését 2021.03.31-2021.04.08. között tervezik elvégezni.

Fentiek alapján, kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy amennyiben vízdíj tartozással rendelkeznek, a vízellátás mennyiségi csökkentése, illetve a vízszolgáltatás felfüggesztésének elkerülése érdekében, ha tehetik, próbálják hátralékukat rendezni, fizetési hajlandóságot mutatni a vízszolgáltató felé.

                                                            Tisztelettel:

                                                                                                            Szeli Zoltán, polgármesterMEGNÉZTE: 216 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.