Wednesday, 21/4/2021 UTC+2
Tiszacsege

Információ a népkonyha szolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt tiszacsegei Lakosok!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2021. április 1-től, Tiszacsege Város Önkormányzata népkonyha szolgáltatást biztosít Tiszacsege város lakosai számára. A Népkonyha szolgáltatás keretében napi rendszerességgel egy tál meleg ételt biztosítunk munkanapokon, térítésmentesen annak a 18. életévét betöltött lakosnak, aki adatai megadásával jelentkezik a szolgáltatás igénybevételére.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei és módja:

  • A szolgáltatás igénybevétele önkéntes alapon történik és térítésmentesen biztosított.
  • Kizárólag a 18. életévét betöltött személy veheti igénybe, aki más – törvényben meghatározott – étkezési formát nem vesz igénybe (szociális étkeztetés, gyermekjóléti alapellátás – kivétel a családok átmeneti otthona, gyermekvédelmi szakellátás, szociális szakosított ellátás).
  • A szolgáltatás igénybevételéhez a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény értelmében szükség van a szolgáltatást igénybe vevő személy személyes adataira (név, születési név, anyja neve, születési hely és idő, TAJ szám, lakcím és tartózkodási hely).
  • Az igénybe vevőnek ki kell tölteni a szolgáltató által biztosított adatvédelmi nyilatkozatot, mellyel hozzájárul adatainak kezeléséhez.
  • Az igénybevétel tényét aláírással kell igazolni minden alkalommal.

A Népkonyha szolgáltatást az alábbi helyszínen vehetik igénybe:
4066 Tiszacsege, Fő utca 35. (osztópont – régi óvoda)

A Népkonyha szolgáltatás iránti igénybevételéhez szükséges adatkezelési nyilatkozat felvehető az osztóponton, vagy letölthető a tiszacsege.hu oldalról. A kitöltött adatkezelési nyilatkozatot kérjük az osztóponton kitöltve leadni, munkanapokon 9-12 óra között (későbbiekben ide kell az ételért is jönni). Egy ügyfél csak egy osztóponton igényelheti a népkonyha szolgáltatást.

Tiszacsege Város ÖnkormányzataMEGNÉZTE: 1081 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.