Thursday, 18/4/2024 UTC+2
Tiszacsege
Szalagcímek:

Lakossági tájékoztató

Tisztelt Tiszacsegei Lakosság!

A város utcáit járva minden nap látunk kerítésnek, villanyoszlopnak támasztott nylon zsákban kihelyezett háztartási hulladékot, faágakat, gallyakat kupacokba kirakva a közterületekre.

Ezeknek az elszállítása nem az önkormányzat és nem a közmunkások feladata. Minden lakos saját maga kell gondoskodjon a háztartásában felgyülemlett szemét elszállításáról. Kérjük Önöket, ne rakják ki a háztartási szemetüket és a fűnyesedékeket, faágakat, gallyakat az utcára.

Szerintünk a legtöbben úgy érezzük, hogy a városunk tisztasága és rendezett utcaképe Tiszacsege lakosainak is kiemelten fontos, és igen meghatározó a szerepünk és felelősségünk is benne.

Sajnálatos módon azonban legtöbbször mégsem ezt tapasztaljuk a mindennapokban a településünkön.

Ismételten kérjük, hogy a közterületi rend és tisztaság érdekében kizárólag a megadott időpontban, és az arra a célra szolgáló tároló edényben, kukában helyezzék ki az otthonukban keletkezett szemetet!

Arra kérünk minden kedves tiszacsegei Lakost, hogy legyünk körültekintőek! Vigyázzunk közvetlen lakókörnyezetünkre! Figyeljünk magunkra és egymásra! Óvjuk a településünket, legyünk büszkék rá, hogy itt élünk a szépen rendben tartott, tiszta, gondozott, virágos Tiszacsegén! Járuljunk hozzá azzal, hogy nem helyezünk ki a Fő utcán lévő közterületi kukák mellé, illetve a mellékutcákban kerítéseknek, villanyoszlopoknak támasztva zsákokba összegyűjtött háztartási hulladékokat!

Fontos célunk az illegálisan kihelyezett szemét felszámolása! Legyenek benne partnerek!

Tisztelettel: Tiszacsege Város Önkormányzata



MEGNÉZTE: 498 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás