Thursday, 25/4/2024 UTC+2
Tiszacsege
Szalagcímek:

Testvértelepülési programunk

A kapcsolatépítés nagyon fontos településünk számára, de a már kialakított együttműködéseket folyamatosan ápolni kell. Sajnos az elmúlt évek vírushelyzete nagyon megnehezítette a személyes találkozásokat, ezért is értékeljük ezeket még jobban.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által kiírt 2022. évi testvértelepülési programok és együttműködések támogatására irányuló pályázat lehetővé tette számunkra, hogy a romániai Szalárd testvértelepülésünkkel közösen szervezzünk programokat az idei évben.

Ennek a sorozatnak az első alkalma május 8-án Szalárdon valósult meg, ahol “Anyák-napi“ istentiszteletet tartott nt. Dénes Ágota lelkészasszony és ebből az alkalomból újra együtt énekelt a Cantare Kórus. A sport sem maradhatott el, barátságos mérkőzésen mérte össze a helyi és a csegei csapat ügyességét teremfociban. A szalárdi pedagógusok büszkén mutatták meg a csoportunknak az iskoláikat, óvodáikat és bölcsődéjüket.Nagyon szívmelengető és kellemes hangulatú időt töltöttünk testvértelepülésünkön, amit együttműködési megállapodással koronáztunk meg Nagy Miklós szalárdi polgármester úrral.

Külön szeretném megköszönni Farkas Jánosné Klári néninek a pályázat megírásában, a programok megszervezésében és lebonyolításában való kiemelkedő közreműködését!

Tiszacsege Város Önkormányzata



MEGNÉZTE: 472 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás