Tuesday, 23/4/2024 UTC+2
Tiszacsege
Szalagcímek:

Jelentkezz önkéntesnek a teSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció tiszacsegei csapatába!

Az idei évben is megszervezésre kerül a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, amely hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma, és amelyhez Tiszacsege Város Önkormányzata is csatlakozik.

Ha önkéntesként részt szeretnél venni a TeSzedd! akcióban, nincs más dolgod, mint 2023. április 26. napján (szerdán) 8:00 órakor megjelenni a Fekete István Általános Iskola, 4066 Tiszacsege, Fő utca 95. szám alatti találkozási ponton, kiválasztani egy szemétszedési helyszínt, és csatlakozni az oda tartó csapathoz.

Fontos, hogy ne késs el, azért hogy együtt tudjon elindulni a csapat szemetet szedni! Az akció minden helyszínen addig tart, amíg el nem fogy a szemét, vagy az időjárás és az önkéntesek lelkesedése lehetővé teszi.

Szemétszedés előtt a koordinátor tart egy rövid tájékoztatót a biztonsági előírásokról, arról, mire kell figyelni, hogy senkinek ne essen baja az akció közben, majd aláírjátok a jelenléti ívet. Ezután szétosztja a koordinátor a szedéshez szükséges eszközöket: kesztyűt, zsákot és kötözőanyagot.

Mit vigyek magammal?

Olyan dolgokat, amelyekre szükséged lehet napközben, így például enni- és innivaló, allergia elleni gyógyszer, vagy más gyógyszerek. Célszerű még magaddal vinni kézfertőtlenítőt, azért, hogy amennyire csak tudod, óvd magad a fertőzésektől! Kényelmes, sportos, laza, zárt ruhában gyere, olyanban, amilyenben jól érzed magad és nem ázol el!

Találkozzunk minél többen a megjelölt helyszíneken és tegyük tisztává, széppé a környezetünket!

Szeli Zoltán, polgármester



MEGNÉZTE: 128 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás