Tuesday, 7/5/2024 UTC+2
Tiszacsege
Szalagcímek:

Tiszamenti Regionális Vízművek tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. víziközmű-szolgáltatóként arra törekszik, hogy fogyasztóink minél elégedettebbek legyenek tevékenységünkkel.

Az általunk kiszolgált lakosság körében ma már szinte mindenki rendelkezik mobiltelefonnal, és egyre gyorsabban terjed az internethasználat is. A lakosság döntő része azt igényli, hogy olyan fejlesztéseket hajtsunk végre, amelyeknek eredményeként egyre több ügyet tudnak

otthonról költségtakarékosan, rövid idő alatt elintézni. Ezeknek a változásoknak a következtében ügyfélszolgálati irodáinkat mind kevesebben keresik fel.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. – maradéktalanul eleget téve a 2011. évi CCIX. törvény a víziközmű-szolgáltatásról előírásainak – úgy döntött, hogy átalakítja ügyfélszolgálati irodái, fiókirodái és info pontjainak működését és néhány fiók személyes ügyfélforgalmát korszerűbb, központi helyen lévő ügyfélszolgálati irodába szervezi.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. ügyfélszolgálatának átszervezése miatt Önöknek, személyes ügyintézésre, a balmazújvárosi ügyfélszolgálati iroda áll rendelkezésre.

Az iroda címe: 4060 Balmazújváros, Nádudvari u. 10.

Az iroda nyitva tartása: hétfő: 12:30-18:00

szerda: 8:00-12:00

A telefonos ügyintézés további gyorsítását, szakszerűségét szolgálja az eddig megszokott hagyományos csatornák mellett a technikailag folyamatosan megújuló és fejlődő call centerünk, ahol lakosság hívásait fogadják munkatársaink, segítséget nyújtanak a hozzájuk fordulóknak.

A call centert 06/40/180-124 telefonszámon érheti el.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. minden munkatársa és vezetője nevében biztosíthatom, hogy a szervezeti változás nem befolyásolja a tőlünk megszokott magas szakmai színvonalú szolgáltatás biztosítását és a gyors és hatékony ügyintézést.

Szolnok, 2016.augusztus 24.



MEGNÉZTE: 865 látogató

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal[kukac]tiszacsege[pont]hu

Phone: 06 52 588-400

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.

Megszakítás