Tuesday, 20/8/2019 | : : UTC+2
Tiszacsege

Felkérés online kérdőíves felmérésben való részvételre

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Paktumiroda megbízásából felkérjem munkaerőpiaci, illetve helyi gazdaságfejlesztést támogató, online kérdőíves felmérésünkben való részvételre.

Jelen felmérés a Balmazújvárosi, Hajdúböszörményi és Hajdúnánási járásban található vállalkozások konkrét munkaerőpiaci igényeinek, fejlesztési elképzeléseinek, valamint lehetséges együttműködési szándékainak feltérképezését szolgálja az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Együttműködés keretein belül. Az Észak-Hajdúsági Foglalkoztatási Együttműködés célja a térségi foglalkoztatottság és versenyképesség növelése, a munkaerőpiac menedzsmentjének kialakítása a kereslet és kínálat folyamatos összehangolása mellett. Ezen célok eléréséhez elengedhetetlen a térség munkaerőpiaci igényeire reflektáló intézkedések bevezetése, melyek eredményessége a szükségletek minél pontosabb felmérését igényli. A kérdőív emellett a vállalatok fejlesztési terveit is monitorozza, melyek megismerése nagymértékben hozzájárul a helyi gazdaságfejlesztést szolgáló beavatkozások megfelelő, keresletvezérelt előkészítéséhez.

Ezúton kérjük, hogy szakítson időt a felmérésben való részvételre, mert az Ön tapasztalataira és véleményére is szükségünk van ahhoz, hogy pontos képet kaphassunk a térség jelenlegi munkaerőpiaci igényeiről és a vállalati szféra fejlesztési elképzeléseiről.

A kitöltést a következő linkre kattintva tudja elkezdeni: https://www.surveymonkey.com/r/6TCNXCK

A kérdőív kitöltése önkéntes, válaszait csak összesítve, nem azonosítható módon publikáljuk. Kitöltési határidő: 2019. május 3.

Közreműködését előre is köszönjük!

Tisztelettel:

Vágner Noémi

Paktumirodai koordinátorÉrtékelés
MEGNÉZTE: 64 látogató

Online lista

4 látogató van online
0 vendég, 4 bots

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.