Tourinform


Hol található az iroda?

Irodánk a város centrumában kapott helyet a Fő út 38. sz. alatt. A város különböző pontjain található barna táblák jelzik az iroda megtalálhatóságát. Könnyen megközelíthető és bárki számára elérhető szolgáltatásunk.

 

 

Elérhetőség

 

alt

 

4066 Tiszacsege, Fő u. 38

Tel./Fax.: (52) 588-036;

e-mail: tiszacsege@tourinform.hu

http://www.tourinform.hu

http://www.tiszacsege.hu

Nyitva tartás

Tourinform iroda nyitvatartási rendje:

 

2014. évben

Hétfő-Péntek   8.00-16.00

Szombat          Zárva

Vasárnap         Zárva

Tájékoztatás

 

Hogyan nyújtunk segítséget?

Számos kiadvánnyal és programfüzettel várjuk a turistákat, helyieket egyaránt. Tájékoztatást biztosítunk a Tisza-tavi régió és az ország többi régiójával kapcsolatos információkról. Mindezt személyesen az irodában, telefonon (+36-52-588-036) és e-mailben is ( tiszacsege@tourinform.hu ).

 

A Tourinform Tiszacsege iroda gyűjtőterületei a következők: Polgár, Folyás, Újszentmargita, Egyek, Tiszacsege.

 

Polgár: http://www.polgar.hu

Folyás: http://www.folyas.hu/

Újszentmargita: http://www.ujszentmargita.hu

Egyek: http://www.egyek.hu

Tiszacsege: http://www.tiszacsege.hu

 

Ezen települések mellett természetesen minden közeli programról, rendezvényről, vendéglátóhelyről, szálláshelyről gyűjtjük az információkat. Legyen az szabadidős tevékenység, mint lovaglás, íjászat, horgászat, vadászat, vagy akár gyógy-és wellness fürdők, szállodák ismertetése.

 

 

Mi a feladatunk?

Az iroda feladatai közé tartozik a belföldi turizmus segítése, a külföldi és magyar turisták információval való ellátása a különböző szórakozási és pihenési lehetőségekről. Tiszacsege és a fent említett települések a Tisza-tó régió területén helyezkednek el, amely a következőképpen néz ki:

tisza-to

 

 

Magyarország turisztikai régiói:

alt

Programajánló

Meghívó – Költészet Napja Április 11.A magyar költészet napját először 1964-ben ünnepelték meg, s azóta is minden év április 11-én előadások, felolvasások és versmondó versenyek keretében emlékeznek meg országszerte a poétikáról, s egyik legnagyobb költőnkről,...
Húsvéti Játszóház a BölcsődébenTisztelt kisgyermekes Szülők és gyermekeik!   Szeretettel meghívjuk önöket 2015. április 01.-én. /szerdán/ 1530-1630-ig megrendezésre kerülő Családi délutánra, melynek programja:   Húsvéti Játszóház a Bölcsődében.   0-6 éves korú gyermekek...
HÚSVÉTVÁRÓ kézműves foglalkozásA Dr. Papp József Városi Könyvtár és Művelődési Otthon szeretettel vár minden érdeklődő óvodás és kisikolás gyermeket március 25-én 10:00 órától a Tüzelős-ól melletti kézművesházba HÚSVÉTVÁRÓ foglakozásra.
Meghívó Március 15-ei ünnepségreTiszacsege Város Önkormányzata Tisztelettel meghívja Önt, 2015. március 15-én az 1848-49-es szabadságharc 167. évfordulója alkalmából tartandó városi ünnepségre.   10:00: Ünnepi Istentisztelet a Reformárus templomban 11:00: Emlékműsor a Művelődési Otthonban...
Meghívó – Nőnapi rendezvény a Művelődési OtthonbanTiszacsege Város Önkormányzata a Nemzetközi Nőnap alkalmából, 2015. március 8-án 17:00 órától a Művelődési Otthonban ünnepi műsort rendez, melyre szeretettel várja Tiszacsege minden lányát, hölgyét, asszonyát.  


Print Friendly