Tourinform


Hol található az iroda?

Irodánk a város centrumában kapott helyet a Fő út 38. sz. alatt. A város különböző pontjain található barna táblák jelzik az iroda megtalálhatóságát. Könnyen megközelíthető és bárki számára elérhető szolgáltatásunk.

 

 

Elérhetőség

 

alt

 

4066 Tiszacsege, Fő u. 38

Tel./Fax.: (52) 588-036;

e-mail: tiszacsege@tourinform.hu

http://www.tourinform.hu

http://www.tiszacsege.hu

Nyitva tartás

Tourinform iroda nyitvatartási rendje:

 

alt

2014. évben

Hétfő-Péntek   8.00-16.00

Szombat          Zárva

Vasárnap         Zárva

Tájékoztatás

 

Hogyan nyújtunk segítséget?

Számos kiadvánnyal és programfüzettel várjuk a turistákat, helyieket egyaránt. Tájékoztatást biztosítunk a Tisza-tavi régió és az ország többi régiójával kapcsolatos információkról. Mindezt személyesen az irodában, telefonon (+36-52-588-036) és e-mailben is ( tiszacsege@tourinform.hu ).

 

A Tourinform Tiszacsege iroda gyűjtőterületei a következők: Polgár, Folyás, Újszentmargita, Egyek, Tiszacsege.

 

Polgár: http://www.polgar.hu

Folyás: http://www.folyas.hu/

Újszentmargita: http://www.ujszentmargita.hu

Egyek: http://www.egyek.hu

Tiszacsege: http://www.tiszacsege.hu

 

Ezen települések mellett természetesen minden közeli programról, rendezvényről, vendéglátóhelyről, szálláshelyről gyűjtjük az információkat. Legyen az szabadidős tevékenység, mint lovaglás, íjászat, horgászat, vadászat, vagy akár gyógy-és wellness fürdők, szállodák ismertetése.

 

 

Mi a feladatunk?

Az iroda feladatai közé tartozik a belföldi turizmus segítése, a külföldi és magyar turisták információval való ellátása a különböző szórakozási és pihenési lehetőségekről. Tiszacsege és a fent említett települések a Tisza-tó régió területén helyezkednek el, amely a következőképpen néz ki:

Tisza-tó régió

Forrás: Topográf Kft. 2010.

 

 

Magyarország turisztikai régiói:

alt

Programajánló

HúsvétváróHúsvétváró a Tüzelős-ól udvarán 2014. április 16-án 10.00 órától.
Magyar Költészet Napja2014. április 11. 14.00 órától Magyar Költészet Napja.
PÉTEGISZ – Polgár és Térsége Egészségügyi Központ programjaiPÉTEGISZ - Polgár és Térsége Egészségügyi Központ programjai
1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékünnepségTiszacsege Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alkalmából, 2014. március 14-én (pénteken) tartandó városi ünnepségére.
Nőnapi rendezvényMárcius 7-én nőnapi rendezvény a Művelődési Otthonban. Sztárfellépők: Varga Feri és Balássy Betty. A belépés díjtalan. Szeretettl várunk minden kedves érdeklődőt!


Print Friendly