Tourinform


Hol található az iroda?

Irodánk a város centrumában kapott helyet a Fő út 38. sz. alatt. A város különböző pontjain található barna táblák jelzik az iroda megtalálhatóságát. Könnyen megközelíthető és bárki számára elérhető szolgáltatásunk.

 

 

Elérhetőség

 

alt

 

4066 Tiszacsege, Fő u. 38

Tel./Fax.: (52) 588-036;

e-mail: tiszacsege@tourinform.hu

http://www.tourinform.hu

http://www.tiszacsege.hu

Nyitva tartás

Tourinform iroda nyitvatartási rendje:

 

2014. évben

Hétfő-Péntek   8.00-16.00

Szombat          Zárva

Vasárnap         Zárva

Tájékoztatás

 

Hogyan nyújtunk segítséget?

Számos kiadvánnyal és programfüzettel várjuk a turistákat, helyieket egyaránt. Tájékoztatást biztosítunk a Tisza-tavi régió és az ország többi régiójával kapcsolatos információkról. Mindezt személyesen az irodában, telefonon (+36-52-588-036) és e-mailben is ( tiszacsege@tourinform.hu ).

 

A Tourinform Tiszacsege iroda gyűjtőterületei a következők: Polgár, Folyás, Újszentmargita, Egyek, Tiszacsege.

 

Polgár: http://www.polgar.hu

Folyás: http://www.folyas.hu/

Újszentmargita: http://www.ujszentmargita.hu

Egyek: http://www.egyek.hu

Tiszacsege: http://www.tiszacsege.hu

 

Ezen települések mellett természetesen minden közeli programról, rendezvényről, vendéglátóhelyről, szálláshelyről gyűjtjük az információkat. Legyen az szabadidős tevékenység, mint lovaglás, íjászat, horgászat, vadászat, vagy akár gyógy-és wellness fürdők, szállodák ismertetése.

 

 

Mi a feladatunk?

Az iroda feladatai közé tartozik a belföldi turizmus segítése, a külföldi és magyar turisták információval való ellátása a különböző szórakozási és pihenési lehetőségekről. Tiszacsege és a fent említett települések a Tisza-tó régió területén helyezkednek el, amely a következőképpen néz ki:

tisza-to

 

 

Magyarország turisztikai régiói:

alt

Programajánló

Meghívó – Családi délutánTisztelt kisgyermekes Szülők és gyermekeik!   Szeretettel meghívjuk Önöket 2015. január 28.-án. /szerdán/ 1530-1630-ig megrendezésre kerülő Családi délutánra, melynek programja:   Gyerekszoba dekoráció készítése.   0-6 éves korú gyermekek és...
Várjuk közösen a Mikulást!Orsi és a Mikulás zenés interaktív gyermekműsor a Művelődési Otthonban december 6-án.
Meghívó – Jön a MikulásTisztelt kisgyermekes Szülők és gyermekeik!   Szeretettel meghívjuk Önöket 2014. november 24-én /hétfőn/ 1530 - 1630 -ig egy mesés családi délutánra, melynek mottója:   Várjuk együtt a Mikulást a Bölcsődében!...
1956-os megemlékezés és koszorúzásTiszacsege Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt nemzeti ünnepünk alkalmából tartandó megemlékezésre és koszorúzásra. Az ünnepség ideje: 2014. október 22. (szerda)


Print Friendly