Saturday, 13/2/2016 | : : CET+1
Tiszacsege

Hol található az iroda?

Irodánk a város centrumában kapott helyet a Fő út 38. sz. alatt. A város különböző pontjain található barna táblák jelzik az iroda megtalálhatóságát. Könnyen megközelíthető és bárki számára elérhető szolgáltatásunk.

 

 

Elérhetőség

 

alt

 

4066 Tiszacsege, Fő u. 38

Tel./Fax.: (52) 588-036;

e-mail: tiszacsege@tourinform.hu

http://www.tourinform.hu

http://www.tiszacsege.hu

Nyitva tartás

Tourinform iroda nyitvatartási rendje:

 

2014. évben

Hétfő-Péntek   8.00-16.00

Szombat          Zárva

Vasárnap         Zárva

Tájékoztatás

 

Hogyan nyújtunk segítséget?

Számos kiadvánnyal és programfüzettel várjuk a turistákat, helyieket egyaránt. Tájékoztatást biztosítunk a Tisza-tavi régió és az ország többi régiójával kapcsolatos információkról. Mindezt személyesen az irodában, telefonon (+36-52-588-036) és e-mailben is ( tiszacsege@tourinform.hu ).

 

A Tourinform Tiszacsege iroda gyűjtőterületei a következők: Polgár, Folyás, Újszentmargita, Egyek, Tiszacsege.

 

Polgár: http://www.polgar.hu

Folyás: http://www.folyas.hu/

Újszentmargita: http://www.ujszentmargita.hu

Egyek: http://www.egyek.hu

Tiszacsege: http://www.tiszacsege.hu

 

Ezen települések mellett természetesen minden közeli programról, rendezvényről, vendéglátóhelyről, szálláshelyről gyűjtjük az információkat. Legyen az szabadidős tevékenység, mint lovaglás, íjászat, horgászat, vadászat, vagy akár gyógy-és wellness fürdők, szállodák ismertetése.

 

 

Mi a feladatunk?

Az iroda feladatai közé tartozik a belföldi turizmus segítése, a külföldi és magyar turisták információval való ellátása a különböző szórakozási és pihenési lehetőségekről. Tiszacsege és a fent említett települések a Tisza-tó régió területén helyezkednek el, amely a következőképpen néz ki:

tisza-to

 

 

Magyarország turisztikai régiói:

alt

Programajánló

Farsangi felhívásFarsangi felhívás Ezúton is kérünk mindenkit, gyermeket, csoportot, felnőttet, munkahelyi kollektívát, hogy bátran mutassák meg tehetségüket ezen a mókás estén! Szeretettel várunk egyéni illetve csoportos szerepléseket. Az előzetes jelentkezéseket várjuk a Dr. Papp József Városi Könyvtárban 2016. január 29-ig!
Meghívó – A Magyar Kultúra NapjaA Dr. Papp József Városi Könyvtár és Művelődési Otthon valamint a “Tiszacsege Ifjúságáért” Alapítvány tisztelettel meghívja Önt és kedves ismerősét 2016. január 22-én 11:00 órára A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett városi ünnepségre.  
Családi délután meghívó – Advent 2015.Tisztelt kisgyermekes Szülők és gyermekeik!   Szeretettel meghívjuk önöket, 2015. december 14.-én, /hétfőn/ 1600-kezdettel megrendezésre kerülő Adventi Családi délutánunkra.     Állatok Karácsonya című mese előadása.   1-6 éves korú gyermekeket és szüleiket várjuk szeretettel!   Helyszín: Napsugár Bölcsőde.  
MEGHÍVÓ Vidék-és gazdaságfejlesztési FórumraMEGHÍVÓ Vidék-és gazdaságfejlesztési Fórumra Időpont: december 09. (szerda) 18:00 óra Helyszín: Tiszacsege Polgármesteri Hivatal 4066 Tiszacsege Kossuth u 5. Ezúton tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. vidék- és gazdaságfejlesztési fórumára, amelynek keretében a 2014-2020-as programozási időszak pályázati felhívásait és lehetőségeit szeretnénk ismertetni a helyi vállalkozások, mezőgazdasági termelők és civil szervezetek számára egyaránt.

Online lista

7 látogató van online
1 vendég, 6 bots

Kapcsolat Elérhetőség

Email: pmhivatal@tiszacsege.hu

Phone: 06 52 588-400

Fax: 06 52 588-405

Address: 4066 Tiszacsege, Kossuth u. 5.